Een tas bedrukken met het logo van je bedrijf, sportvereniging of studentenvereniging? Kom nog professioneler voor de dag met een herkenbare tas. Naast een logo kan een slogan of huisstijl ook bedrukt worden. Wat je ook op je tas wil laten bedrukken, Zeefdrukkerij Pesman verzorgt het graag voor je. Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons bovenaan. Wij beschikken over meer dan dertig jaar ervaring en werken samen met leveranciers die hoogwaardige producten leveren. Zoek je een shopping bag, rugzak, laptoptas, gymtas of duurzame linnen draagtas? Vraag gerust naar de mogelijkheden of bekijk de catalogussen.

 

Vaker tassen bijdrukken?

Komt het regelmatig voor dat je een of meerdere tassen moet laten bijdrukken met dezelfde opdruk? Bij Zeefdrukkerij Pesman is dit geen enkel probleem en zorgen wij ervoor dat er geen terugkerende opstartkosten zijn. Wij maken een zeefdruktransfers met jouw ontwerp en slaan deze voor je op. Op het moment dat je een aanvullende bestelling hebt geef je dit gewoon aan ons door. Binnen enkele werkdagen beschik jij over de extra kleding.

Wat zijn de kosten voor een tas bedrukken Groningen

Offerte aanvragen voor bedrukken van tas in Groningen

catalogus t-shirt bedrukken Groningen

Heb je al tas om te bedrukken?

Bekijk de catalogussen met artikelen die bedrukt kunnen worden. Wij bestellen en bedrukken het voor je! Er is heel veel mogelijk. Kom je er niet uit, neem gerust contact met ons op!

Tassen bedrukken voor

  • Internet bedrijven
  • Studentenverenigingen
  • Sportverenigingen
  • Scholen
  • Accountants

Onze locatie

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek