Een jas bedrukken met het logo van je bedrijf, sportvereniging of studentenvereniging? Kom nog professioneler en herkenbaarder voor de dag met een jas die bedrukt is in jouw huisstijl. Naast een logo kan ook een slogan of andere tekst bedrukt worden. Weet je niet precies wat je wil bedrukken? Ook hier helpen wij graag bij. Wat je ook op je jas wil laten bedrukken, Zeefdrukkerij Pesman verzorgt het graag voor je. Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons bovenaan. Wij beschikken over meer dan dertig jaar ervaring en werken samen met leveranciers die hoogwaardige producten leveren. Van stevige werkjas, een softshell jas, waterbestendig windjack of trainingsjas.

 

Vaker een jas bijdrukken?

Komt het regelmatig voor dat je een of meerdere jassen moet laten bijdrukken met dezelfde opdruk? Bij Zeefdrukkerij Pesman is dit geen enkel probleem en zorgen wij ervoor dat er geen terugkerende opstartkosten zijn. Wij maken een zeefdruktransfers met jouw ontwerp en slaan deze voor je op. Op het moment dat je een aanvullende bestelling hebt geef je dit gewoon aan ons door. Binnen enkele werkdagen beschik jij over de extra kleding.

Wat zijn de kosten voor een jas bedrukken Groningen

Offerte aanvragen voor jas bedrukken in Groningen

catalogus t-shirt bedrukken Groningen

Heb je al jas om te bedrukken?

Bekijk de catalogussen met artikelen die bedrukt kunnen worden. Wij bestellen en bedrukken het voor je! Er is heel veel mogelijk. Kom je er niet uit, neem gerust contact met ons op!

Jassen bedrukken voor

  • Internet ondernemers
  • Sportverenigingen
  • Fotografen
  • Kinderopvang
  • Studentenverenigingen

Onze locatie

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek