Hoe wil jij je t-shirt bedrukken? Met het logo van je school? In de huisstijl van je bedrijf? Of met de slogan van bijvoorbeeld de studentenvereniging waar je lid van bent? Wat je ook op je shirt wilt laten bedrukken, Zeefdrukkerij Pesman verzorgt het graag voor je. Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons bovenaan. Wij beschikken over meer dan dertig jaar ervaring en werken samen met leveranciers die hoogwaardige producten leveren. Er zijn shirts in vele maten, varianten en kleuren. Kom je er niet uit qua vormgeving? Ook hier kunnen wij jou perfect bij ondersteunen.

 

Vaker T-shirts bedrukken?

Komt het regelmatig voor dat je een of meerdere t-shirts moet laten bedrukken met dezelfde opdruk? Bij Zeefdrukkerij Pesman is dit geen enkel probleem en zorgen wij ervoor dat er geen terugkerende opstartkosten zijn. Wij maken een zeefdruktransfers met jouw ontwerp en slaan deze voor je op. Op het moment dat je een aanvullende bestelling hebt geef je dit gewoon aan ons door. Binnen enkele werkdagen beschik jij over de extra kleding.

Wat zijn de kosten van t-shirt bedrukken Groningen

Offerte aanvragen voor t-shirt bedrukken in Groningen

catalogus t-shirt bedrukken Groningen

Heb je al een t-shirt om te bedrukken?

Bekijk de catalogussen met artikelen die bedrukt kunnen worden. Wij bestellen en bedrukken het voor je! Er is heel veel mogelijk. Kom je er niet uit, neem gerust contact met ons op!

T-shirts bedrukken voor

  • Personeelsfeesten
  • Particulieren
  • Studentenverenigingen
  • Voetbalverenigingen
  • Evenementen

Onze locatie

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek