Hoe wil jij je bedrijfskleding bedrukken? Met het logo van je bedrijf? In de huisstijl van je bedrijf? Of ook met de slogan waar je bekend om staat in jouw werkgebied? Steek je hele team in nieuwe kleding die bijdraagt aan de uitstraling van jouw bedrijf. Wat je ook op je bedrijfskleding wil laten bedrukken, Zeefdrukkerij Pesman verzorgt het graag voor je. Vakmanschap en kwaliteit staan bovenaan. Wij beschikken over meer dan dertig jaar ervaring en werken samen met leveranciers die hoogwaardige producten leveren. Van broek tot jas en van polo tot veiligheidshesje.

 

Vaker T-shirts bijdrukken?

Komt het regelmatig voor dat je een of meerdere t-shirts moet laten bedrukken met dezelfde opdruk? Bij Zeefdrukkerij Pesman is dit geen enkel probleem en zorgen wij ervoor dat er geen terugkerende opstartkosten zijn. Wij maken een zeefdruktransfers met jouw ontwerp en slaan deze voor je op. Op het moment dat je een aanvullende bestelling hebt geef je dit gewoon aan ons door. Binnen enkele werkdagen beschik jij over de extra kleding.

Wat zijn de kosten van bedrijfskleding bedrukken Groningen

Offerte aanvragen voor bedrijfskleding bedrukken in Groningen

catalogus t-shirt bedrukken Groningen

Heb je al bedrijfskleding om te bedrukken?

Bekijk de catalogussen met artikelen die bedrukt kunnen worden. Wij bestellen en bedrukken het voor je! Er is heel veel mogelijk. Kom je er niet uit, neem gerust contact met ons op!

Bedrijfskleding bedrukken voor

  • Bouwbedrijven
  • Klusbedrijven
  • Vervoerders
  • Zakelijke markt
  • Hoveniers

Onze locatie

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek