Sportkleding bedrukken? Laat zien dat je een team bent met uniforme teamkleding! De meeste sportkleding die wij in handen krijgen worden met namen, nummers en bedrijfslogo’s bedrukt. Wij hebben jarenlange ervaring in het bedrukken van onder andere voetbalshirts, trainingspakken, broekjes, hesjes en jassen. Zo zijn wij ook hofleverancier van FC Groningen geweest. De club heeft echter alle bedrukking in eigen beheer genomen. Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons bovenaan. Ook aan de leveranciers van onze kleding stellen wij hoge eisen. Inmiddels zijn er tal van verenigingen bij ons aangesloten en bedrukken wij alles voor hun leden. Van trainingsbroek tot jas van de trainer.

 

Vaker sportkleding bijdrukken?

Komt het vaker voor dat je als sportvereniging of club kleding hebt die bedrukt moet worden? Bij Zeefdrukkerij Pesman is dit geen enkel probleem. Wij kunnen voor jou als vereniging alle kleding bedrukken. Op het moment dat je een aanvullende bestelling hebt geef je dit gewoon aan ons door.

Wat zijn de kosten van sportkleding bedrukken Groningen

Offerte aanvragen voor sportkleding bedrukken in Groningen

catalogus t-shirt bedrukken Groningen

Heb je al sportkleding om te bedrukken?

Bekijk de catalogussen met artikelen die bedrukt kunnen worden. Wij bestellen en bedrukken het voor je! Er is heel veel mogelijk. Kom je er niet uit, neem gerust contact met ons op!

Sportkleding bedrukken voor

  • Voetbalverenigingen
  • Korfbalverenigingen
  • Hockey clubs
  • Hardloopverenigingen
  • Vechtsporten

Onze locatie

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek