Textiel borduren levert niet alleen een chique en mooi eindproduct op, het is ook nog eens een duurzame vorm van textielbedrukking. Een tekst of logo borduren kan op verschillende soorten textiel of als los embleem worden aangeleverd.

 

Welke textiel borduren

De collectie van Zeefdrukkerij Pesman is groot en bestaat uit verschillende soorten promotiekleding, bedrijfskleding, werkkleding, beroepskleding, sportkleding, horecakleding, kinderkleding, headwear, caps, emblemen & badges en accessoires. Een groot aantal van deze producten kunnen, indien gewenst door middel van een borduurwerk van uw logo, merk of boodschap voorzien worden.

Een geborduurd logo voel je natuurlijk goed zitten op de stof. Het kan voorkomen dat dit irriteert. Dan biedt een badge de ideale oplossing. In dat geval borduren we het ontwerp niet rechtstreeks op het artikel van jouw keus, maar op een aparte badge. Vervolgens naaien of lijmen we de badges op de kledingstukken. Zo profiteer je van oerdegelijke kwaliteit, een luxueuze uitstraling én een zacht borduursel.

Wil jij ook een logo of tekst laten borduren? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wat zijn de kosten voor het borduren van een logo Groningen

Offerte aanvragen voor borduren logo

catalogus t-shirt bedrukken Groningen

Heb je al artikel om te borduren?

Bekijk de catalogussen met artikelen. Bijna alles is te borduren met een logo of tekst. Wij bestellen en bedrukken het voor je! Er is heel veel mogelijk. Kom je er niet uit, neem gerust contact met ons op!

Eigenschappen borduursel

  • Elegante en kwaliteitsvolle uitstraling
  • Praktisch op iedere ondergrond toepasbaar
  • Gaat onbeperkt aantal wasbeurten mee
  • Duidelijk voelbaar reliëf
  • Geschikt voor ontwerpen in meerdere kleuren

Onze locatie

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek