Een hoodie bedrukken is tegenwoordig enorm populair. Dit kan met het logo van je bedrijf, sportvereniging, vriendengroep of bijvoorbeeld de studentenvereniging waar je lid van bent? Kom nog professioneler en origineler voor de dag met een unieke hoodie. Naast een logo kan een slogan of huisstijl ook bedrukt worden. Wat je ook op je hoodie wil laten bedrukken, Zeefdrukkerij Pesman verzorgt het graag voor je. Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons bovenaan. Wij beschikken over meer dan dertig jaar ervaring en werken samen met leveranciers die hoogwaardige producten leveren. In alle kleuren, maten en varianten!

 

Vaker een Hoodie bedrukken?

Komt het regelmatig voor dat je een of meerdere Hoodies moet laten bedrukken met dezelfde opdruk? Bij Zeefdrukkerij Pesman is dit geen enkel probleem en zorgen wij ervoor dat er geen terugkerende opstartkosten zijn. Wij maken een zeefdruktransfers met jouw ontwerp en slaan deze voor je op. Op het moment dat je een aanvullende bestelling hebt geef je dit gewoon aan ons door. Binnen enkele werkdagen beschik jij over de extra kleding.

Wat zijn de kosten voor een tas bedrukken Groningen

Offerte aanvragen voor tas bedrukken in Groningen

catalogus t-shirt bedrukken Groningen

Heb je al Hoodie om te bedrukken?

Bekijk de catalogussen met artikelen die bedrukt kunnen worden. Wij bestellen en bedrukken het voor je! Er is heel veel mogelijk. Kom je er niet uit, neem gerust contact met ons op!

Tassen bedrukken voor

  • Internet bedrijven
  • Studentenverenigingen
  • Sportverenigingen
  • Scholen
  • Accountants

Onze locatie

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek